Lid worden

In het seizoen 2018-2019 zijn alle seizoenkaarthouders van Excelsior automatisch lid van de supportersvereniging Pro Excelsior. Ben je geen seizoenkaarthouder, maar wil je toch lid worden? Dit kan voor slechts € 10,-. Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier. Het verschuldigde bedrag kan worden overgemaakt op NL66RABO0385856040 t.n.v. Pro Excelsior. Vermeld bij de overboeking je adres. Je kunt natuurlijk ook tijdens wedstrijddagen langskomen bij de fanshop op het fanplein.

Leden van Pro Excelsior ontvangen vier keer per seizoen het Pro Excelsior Magazine, krijgen korting op busreizen naar uitwedstrijden en op Excelsior-merchandise. Voor meer informatie kun je via deze link contact opnemen met SV Pro Excelsior.

Wij gebruiken je persoonlijke gegevens enkel voor administratieve doeleinden en het (eventueel) versturen van het Pro Excelsior magazine. We zullen je alleen per e-mail benaderen voor onze evenementen als je hier toestemming voor hebt gegeven. Je persoonlijke gegevens zullen niet worden gedeeld met derden. Je persoonlijke gegevens zijn wel bij SBV Excelsior bekend als je het lidmaatschap hebt verkregen bij aanschaf van een seizoenkaart. Als je geen lid meer bent, zullen we je gegevens automatisch verwijderen. Je kunt je gegevens te allen tijde inzien en laten verwijderen uit onze administratie. Let erop dat dit alleen geldt voor de gegevens die bekend zijn bij SV Pro Excelsior. Als je het lidmaatschap hebt verkregen bij een seizoenkaart, blijven de voorwaarden van SBV Excelsior van kracht. Als je gegevens niet meer bij ons bekend zijn, kunnen wij je niet meer benaderen en vervalt je lidmaatschap aan het einde van het seizoen automatisch als er geen nieuwe betaling wordt ontvangen.