13/11/2010 Excelsior verliest ‘maar’ met 4-2 van PSV

Winnen in het Philips Stadion in Eindhoven is weinig ploegen gegeven. Ook Excelsior niet. Wel lukte het de Kralingers om twee keer te scoren tegen PSV. De eerste treffer stond al na vijf minuten op het bord en werd gemaakt door Daan Bovenberg. Daarna toonde PSV aan een veel betere ploeg te zijn. Voor rust was het 2-1 en in de tweede helft hielp met name Marcus Berg de nodige kansen om zeep. Het werd 3-1 en daarna maakte Guyon Fernandez na rap machtsvertoon ten opzichte van Wilfred Bouma 3-2. De eindstand was echter 4-2 en daar mocht Excelsior niet eens ontevreden over zijn. Zoals Alex Pastoor na afloop terecht opmerkte: ‘We hebben PSV in elk geval even laten schrikken.’