Footgolf evenement op 8 september

Op zaterdag 8 september staat het eerste evenement van het nieuwe seizoen op het programma. Samen met Pro Excelsior kom je de eerste interlandstop door met footgolf in Hitland. Een rondje golfen, maar dan met de voet en een bal. Het evenement vindt plaats op golfbaan Hitland in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Footgolf en aansluitend eten
Hier ligt een golfbaan van negen holes, waar we vanaf 16:00 uur een rondje footgolf gaan spelen. Footgolf is een combinatie tussen voetbal en golf, waarbij de regels van het golfspel worden gehanteerd. Het is de bedoeling om de voetbal in zo min mogelijk schoten in de huls te schieten. Onderweg kom je hindernissen tegen zoals sloten, bunkers en struiken. Aansluitend gaan we daar een hapje eten, waar de dagschotel zal worden geserveerd. De kosten voor het footgolf en eten bedragen € 22,50. Er is plaats voor 20 personen.

Opgeven
Wil je deelnemen aan dit leuke evenement? Je kan je dan opgeven voor een e-mail te sturen naar info@proexcelsior.nl. Opgeven kan tot uiterlijk woensdag 5 september om 21:00 uur. We verzoeken je om het bedrag van € 22,50 vooraf over te maken op NL66RABO0385856040 t.n.v. Pro Excelsior, onder vermelding van je naam.

Andere evenementen
Naast het footgolf organiseren we dit seizoen ook andere evenementen, zoals een avondje bowlen en het kerstdiner. De evenementenkalender voor het seizoen 2018-2019 kan je hier vinden. We houden je uiteraard op de hoogte als de aanmeldingen voor een nieuw evenement van start zijn gegaan.