Forumavond over veiligheid op 28 maart

SV Pro Excelsior organiseert op donderdag 28 maart de tweede forumavond van dit seizoen. Het thema van deze forumavond is ‘veiligheid’. Tijdens deze avond zullen veiligheidscoördinator Lisa van den Ham en afgevaardigden van de politie aanschuiven. Supporters hebben de mogelijkheid om de aanwezigen vragen te stellen over zaken omtrent de veiligheid.

Het bestuur van de SV zal de avond openen met nieuws over lopende zaken en toekomstplannen. Daarna is het de bedoeling dat er openlijk wordt gepraat en gediscussieerd over veiligheid en zaken die daaraan gerelateerd zijn. Je mag uiteraard individuele gevallen noemen als voorbeeld. Pro Excelsior wil er echter graag op attenderen dat deze avond niet is bedoeld om eigen geschillen uit te vechten. Hiervoor kan je terecht bij de aangewezen personen van de club.

De forumavond wordt gehouden in het supportershome van Stadion Woudestein en begint om 19:30 uur, de inloop is vanaf 19:00 uur. De forumavond is kosteloos en toegankelijk voor alle leden van SV Pro Excelsior.

Aanmelden kan door het onderstaande formulier in te vullen. Je kan je ook aanmelden door een e-mail te sturen naar info@proexcelsior.nl, of spreek één van de bestuursleden aan tijdens wedstrijddagen.