Foto’s NAC-Excelsior

Excelsior is het seizoen in de Eredivisie begonnen met een 1-1 gelijkspel in Breda, tegen NAC. Beide ploegen kregen enkele grote kansen op de overwinning. Conclusie: een goed begin van het seizoen, waarbij veel spelers hun debuut maakten op het hoogste niveau in Nederland.

Een redelijk aantal supporters in het uitvak, zeker gezien de periode waarin deze eerste wedstrijd wordt gespeeld.

Ook deze vaste supporter was weer van de partij!

Opkomst van beide ploegen, onder leiding van scheidsrechter Jeroen Sanders.

Alles wordt vastgelegd!

Spandoek ter ere van Jelle ten Rouwelaar, die 205 duels onafgebroken onder de lat stond bij NAC.

Weinig foto´s vanwege de belemmerde netten en glazen wand in het ´aquarium´.

Onze kidsclub was ook weer aanwezig.

Na een kleine 20 minuten kreeg Excelsior een strafschop na een overtreding op Tom van Weert.

Spanning bij de supporters…

Maar Jeff Stans ging goed met deze kans om en scoorde het eerste officiële doelpunt van het seizoen.

Hoog bezoek boven het Rat Verlegh Stadion.

Vlak na de 0-1 werd het echter al snel weer gelijk, mede door een fout van doelman Jordy Deckers.
De teleurstelling is leesbaar op het gezicht van deze supporter.

Excelsior was in de 2e helft regelmatig gevaarlijk dichtbij het tweede Rotterdamse doelpunt.

1-1 eindstand.

Van Weert, Van Mieghem en Stans bedanken het uitvak voor de steun.