Evenementenkalender

Verplaatsing evenementen door coronavirus

De uitbraak van het coronavirus heeft ook gevolgen voor de plannen van SV Pro Excelsior voor dit en volgend seizoen. In overeenstemming met de overheidsmaatregelen heeft het bestuur alle evenementen die nog gepland stonden voor het seizoen 2019-2020 afgelast.

Daarnaast is besloten om het jubileumfeest ter ere van het 25-jarig bestaan van Pro Excelsior uit te stellen naar 2021. Deze viering stond medio september gepland. Het is nog onzeker wat tegen die tijd weer mogelijk is. Daardoor bestaat het risico dat de komende maanden voor niets vele voorbereidingen worden getroffen.

Er zal voorlopig geen evenementenkalender voor het seizoen 2020-2021 verschijnen. Zodra meer duidelijk is wat wel en niet kan na 1 september, zal een voorlopige kalender worden opgesteld waarbij de richtlijnen van de overheid in acht worden genomen.

De algemene ledenvergadering zal wel doorgang vinden in september. Als de situatie het niet toelaat om fysiek bijeen te komen, wordt een digitale vergadering gepland. Zodra er meer duidelijkheid is, ontvangen alle leden een uitnodiging voor deze vergadering.