Lid worden

Wil jij ook lid worden van SV Pro Excelsior? De kosten voor het reguliere lidmaatschap zijn slechts 10 euro per seizoen. In de tweede seizoenshelft van het seizoen 2022-2023 kun je ook profiteren van een halfjaar lidmaatschap voor 6 euro. Dankzij onze leden kunnen we onder meer sfeeracties verzorgen in het stadion. Daarnaast organiseren we meerdere evenementen, zoals een forumavond, voetbalquiz en het supporterstoernooi. Verder sluiten we het seizoen samen af met een jaarlijkse barbecue.

Ook bieden we een voordelig combinatiepakket aan. Dit pakket bestaat uit het reguliere lidmaatschap en die voor de Club van 50 en de Vrienden van Pro Excelsior. De kosten hiervoor zijn 55 euro.

Vanaf het seizoen 2021-2022 geldt voor leden onder de achttien jaar een aantrekkelijk tarief van slechts 5 euro per seizoen. Voor hen organiseren we speciale evenementen zoals een FIFA-toernooi en 7-tegen-7-toernooi.

Je kan lid worden van SV Pro Excelsior door onderstaand formulier in te vullen. Lukt dat niet? Stuur dan een e-mail naar info@proexcelsior.nl, dan sturen we je het formulier alsnog toe. Het verschuldigde bedrag kan worden overgemaakt op NL66RABO0385856040 t.n.v. Pro Excelsior. Wij verzoeken je om bij de omschrijving je adres te vermelden. Nadat we je aanmelding en betaling hebben ontvangen, sturen we je hiervan de bevestiging.