10% korting voor leden bij Lyle & Scott

 

De gouden adelaar, er is geen voetbalstadion waar deze niet te vinden is. Lyle & Scott is dan ook niet voor niets een van de meest populaire merken onder de casual supporter, zo ook in Kralingen. Net als SV Pro Excelsior is Lyle & Scott er voor de fans, en daarom zijn we dit seizoen een samenwerking aangegaan met het merk. En dat brengt mooie voordelen voor onze leden met zich mee.

Ben je lid van SV Pro Excelsior? Dan krijg je op alle wedstrijddagen op vertoon van je ledenpas 10 procent korting in de vestiging van Lyle & Scott in Rotterdam (Meent 120). Nieuwe leden krijgen bovendien eenmalig 20 procent korting.

Wil jij hier ook van profiteren? Word dan snel lid van SV Pro Excelsior door onderstaand formulier in te vullen of te mailen naar info@proexcelsior.nl. Het lidmaatschap kost slechts 10 euro per seizoen. Zodra we je betaling hebben ontvangen, sturen we je digitaal de ledenpas toe. Deze is persoonlijk en niet overdraagbaar. Via deze link vind je meer informatie over de herintroductie van de ledenpas.