11/9/2010 Excelsior wint ook derde thuiswedstrijd op rij

Excelsior heeft ook de derde thuiswedstrijd van dit seizoen met winst afgesloten. In een vol Stadion Woudestein werd Heracles Almelo met 2-1 verslagen. Na een 0-1 ruststand scoorden Roland Bergkamp en Leen van Steensel in de tweede helft namens Excelsior. Dankzij deze overwinning bezet Excelsior nu de zesde plaats in de Eredivisie.

Doelpunten:
37. Fledderus 0-1
60. Bergkamp 1-1
76. Van Steensel 2-1

Scheidsrechter: Winter
Gele kaarten: Van Steensel, Wattamaleo (Excelsior), Breukers, Maertens (Heracles)
Toeschouwers: 3254

Veel camera’s weer langs de lijn bij de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo.

Heracles Almelo trainer Peter Bosz zag de bui blijkbaar voor de wedstrijd al hangen.

Er hangt hem een schorsing boven het hoofd, maar vanavond mocht Guyon Fernandez gewoon spelen.

De spelers betreden het veld voor de derde thuiswedstrijd van dit seizoen.

Handen schudden voor aanvang van de wedstrijd tegen Heracles Almelo.

Goedgevulde tribunes voor deze thuiswedstrijd.

Glynor Plet schiet de bal in het zijnet.

Even later was het toch 0-1 voor Heracles Almelo.

Na rust een handsbal van Birger Maertens die iedereen zag, behalve het arbitrage kwartet.

De corners van Ryan Koolwijk blijken dit seizoen een levensgevaarlijk wapen voor Excelsior.

Leen van Steensel kopt de winnende 2-1 binnen…

En dus kon er weer gefeest worden in Stadion Woudestein.

De spelers maken zich op om het toegestroomde publiek te bedanken.