Winterbarbecue en kerstfeest op 22/12

 

We sluiten het jaar op zaterdag 22 december rondom de wedstrijd tegen Heracles Almelo (20:45 uur) in stijl af. Voorafgaand aan de wedstrijd is er een winterbarbecue. Na afloop kunnen de kerstmutsen in het supportershome worden opgezet voor het kerstfeest.

Winterbarbecue
Net als vorig jaar organiseren we samen met Excelsior Hospitality & Events een winterbarbecue. Vorig jaar was de barbecue zeer geslaagd en druk bezocht. De barbecue staat buiten, maar het eten wordt binnen in een warm supportershome geserveerd.

De kosten voor de winterbarbecue zijn € 12,50 per persoon (inclusief één drankje). Opgeven kan door een e-mail te sturen naar info@excelsiorhospitality.nl. Voor degene die zich hebben aangemeld voor de barbecue gaat het supportershome al om 17:30 uur open. Geef je snel op want vol = vol!

Kerstfeest
Na de wedstrijd sluiten we het jaar in het supportershome af met een kerstfeest. We brengen het supportershome in de kerstsferen en de kerstmuziek zal niet ontbreken. Kom daarom na de wedstrijd gezellig naar het supportershome om met elkaar alvast te proosten op de kerst.