De laatste thuiswedstrijd van 2013. Op bezoek kwamen de spelers van Emmen.

Tomasson in overleg met assistent Hoekstra.

Ongeveer 8 Emmen-supporters maakten de reis naar Woudestein.

De spelers van Emmen peppen elkaar op.

Kruys en Hutten in overleg voor het nemen van een vrije trap, die helaas geen doel vond.

Aan de andere kant was dit wel het geval. Vanaf ruim 30 meter schoot verdediger Rozema raak.

Stans pakte in de tweede helft een domme tweede gele kaart en mocht dus vroegtijdig gaan douchen.

Drukte voor het doel van Emmen, met Excelsior op jacht naar de gelijkmaker.

Veldwijk was na ruim een halfuur trefzeker en scoorde dus de 1-1!

Vermeulen praat in de rust bij met één van zijn vrienden.

Terwijl de Emmen-spelers op de achtergrond de 1-2 vieren, beklaagt Excelsior zich bij arbiter Koekoek voor een handsbal.

Botaka, die in de laatste seconden van de wedstrijd had moeten scoren, viel de laatste minuten in.

Roland Bergkamp, oud-speler Excelsior, mocht ook nog zijn opwachting maken bij de bezoekers.

Excelsior kreeg tien minuten voor tijd een terechte strafschop na een handsbal van Emmen.

Lars Hutten benutte deze uitgelezen kans en zette beide ploegen weer naast elkaar.

Aanstaande zaterdag de laatste wedstrijd van 2013, uit in Tilburg!