7×7 supporterstoernooi keert terug op 1 juli

 

Het voetbaltoernooi van SV Pro Excelsior is weer terug van weggeweest! Op zaterdag 1 juli zullen we weer op de velden van Sportclub Excelsior staan. We zijn al druk bezig met de voorbereiding. We hebben een beperkt aantal plaatsen, dus geef je team snel op zodat je verzekerd bent van deelname.

Het team moet uit minimaal 7 en maximaal 10 spelers bestaan. Als team speel je, afhankelijk van het aantal deelnemende teams, minstens vier keer een 7 tegen 7 wedstrijd. Heb je geen team, maar wil je wel meedoen? Dan kan je aansluiten bij het team van SV Pro Excelsior!

Je bent vanaf 11.00 uur welkom op het terrein van Sportclub Excelsior (achter het stadion, ingang via de parkeerplaats). De eerste wedstrijden gaan om 12.00 uur van start, dus kom op tijd als je nog een warming-up wil doen. Het toernooi duurt tot ongeveer 17.00 uur, waarna we de dag gezamenlijk afsluiten met een goede barbecue in de derde helft.

De bijdrage voor dit jaar is €22,50 per persoon (we vragen nu alleen om een klein voorschot, de volledige betaling hoeft pas richting het toernooi). Dit is inclusief een aantal drankjes en natuurlijk de afsluitende barbecue.

Opgeven kan door te mailen naar info@proexcelsior.nl waarna verdere informatie volgt. Wil je met je team, of bepaalde teamleden, wel komen maar kan je niet bij de barbecue zijn? Laat dit dan weten, dan vragen we uiteraard een kleinere bijdrage. Deelname is pas definitief na bevestiging vanuit Pro Excelsior.