Supportersbarbecue op vrijdag 25 mei

 

SV Pro Excelsior organiseert op vrijdag 25 mei, in samenwerking met Excelsior Hospitality & Events, als afsluiting van het seizoen de jaarlijkse supportersbarbecue. De barbecue wordt gehouden in het stadion en is toegankelijk voor alle leden van de supportersvereniging. Ieder lid mag één introducé meenemen.

De inloop is vanaf 18:30 uur en de barbecue gaat om 19:00 uur aan. Bij slecht weer zijn er voldoende plaatsen om alsnog van de barbecue te kunnen genieten. Tijdens de barbecue vindt ook de jaarlijkse loterij plaats, waar je weer mooie Excelsior gerelateerde prijzen kunt winnen. Wij zorgen voor de muziek en gaan er net als vorig jaar een gezellige avond van maken!

De kosten voor de barbecue bedragen € 15,- per persoon (exclusief drankjes). Aanmelden is verplicht en kan via het onderstaande formulier of via info@proexcelsior.nl. We willen je vragen om de betaling, onder vermelding van je voor- en achternaam, direct over te maken naar NL66RABO0385856040 t.n.v. Pro Excelsior. Aanmelden kan tot en met zondag 20 mei en vol = vol!

Het is niet meer mogelijk om je op te geven voor de barbecue.