Bestel het unieke retro AKAI-shirt uit 1982-1983

 

Ter ere van het 25-jarig jubileum van SV Pro Excelsior hebben we een beperkte oplage van een retro AKAI-shirt uit het seizoen 1982-1983 laten maken. Dit shirt is een herinnering aan het seizoen 1982-1983, het beste seizoen ooit in de eredivisie en de start van de gloriejaren. Een shirt om te dragen, of om een bijzonder plekje aan de muur te geven.

Aad Leenheer en Bart Latuheru kregen het shirt als eersten uitgereikt. Naast het tweetal schitterden ook spelers als Graeme Rutjes, Frans Struis, Carlo van Tour, Ton Pattinama, Eddy Ridderhof, Henk van Goozen, André Wasiman en Makkie Nijssen in dit shirt op het veld. Een shirt zonder overbodige details, zoals een voetbalshirt hoort te zijn. Natuurlijk wél met het logo AKAI, de eerste shirtsponsor in het Nederlandse betaalde voetbal.

Het retroshirt kan worden besteld in onze webshop, bij een van de bestuursleden of via info@proexcelsior.nl. Leden van de SV Pro Excelsior betalen € 47,50. Niet-leden betalen € 57,50, waarbij je direct lid wordt van de supportersvereniging. Het gaat om een beperkte oplage, dus op is echt op.