Bier/wijnproeverij en forumavond in supportershome

 

De supportersvereniging Pro Excelsior organiseert op vrijdag 9 december in samenwerking met SBV Excelsior een avond in het supportershome. Vanaf 18.00 uur kan er eerst gegeten worden. Voor 10 euro per persoon is er saté met patat inclusief één consumptie. Vervolgens is er vanaf 19.00 uur een wijn- en bierproeverij. Deelname hieraan is gratis voor leden van de supportersvereniging.
De avond wordt om 20.45 uur afgesloten met een forumavond, waarbij Ferry de Haan en Wouter Gudde het een en ander zullen vertellen over de (maatschappelijke) plannen van Excelsior. Tevens kunnen supporters vragen stellen over alles wat met Excelsior te maken heeft. Doel van deze avond is vooral om te laten zien dat we allemaal betrokken zijn bij de club en gezamenlijk willen meedenken over de toekomst van Excelsior. Wij hopen daarom dat zoveel mogelijk supporters naar deze avond komen.
Supporters die willen deelnemen aan het diner of de wijn- en bierproeverij kunnen zich aanmelden via proexcelsior@hotmail.com of rond de thuiswedstrijd tegen AZ en ADO Den Haag in het supportershome. Het diner kost voor iedereen 10 euro per persoon. De wijn- en bierproeverij is gratis voor leden van de supportersvereniging, niet leden betalen 5 euro. De forumavond is gratis toegankelijk voor alle supporters. In verband met de planning verzoeken wij iedereen om zich voor 2 december aan te melden.