BLAMAGE TEGEN GVVV

Excelsior wist opnieuw in de KNVB-beker niet te winnen van een amateurelftal. Nadat vorig seizoen van Sparta Nijkerk werd verloren met 1-0, werd Excelsior nu in eigen huis vernederd door GVVV. De bezoekers uit Veenendaal wisten met maar liefst 3-0 te winnen. Wat opviel was dat er jammer genoeg meer supporters van de amateurs aanwezig waren dan van Excelsior. De Kralingers kwamen in de eerste helft op een 1-0 achterstand, maar na de rust was het niet veel beter aan de kant van de thuisploeg. Dit was misschien wel de slechtste wedstrijd van het seizoen, waarin GVVV terecht won van ‘ons’ Excelsior. Verder was het gewoon in één woord SLECHT. Iedereen probeert positief te blijven en laten we de ploeg dan ook steunen aanstaande zaterdag in de belangrijke wedstrijd tegen RKC, hoe slecht het tot nu toe ook gaat.