Blijf jij ook lid van Pro Excelsior?

 

Dat er niet wordt gevoetbald, betekent niet dat SV Pro Excelsior stilzit. Zo blijven we in gesprek met de club over de gevolgen van de coronacrisis en treffen we voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Ook in de periode zonder publiek willen wij ervoor zorgen dat alle supporters zoveel mogelijk betrokken blijven bij Excelsior.

Daarom hopen wij dat iedereen ook voor het seizoen 2020-2021 lid wil blijven of worden van Pro Excelsior, de Club van 50 en de Vrienden van Pro Excelsior. Dit seizoen bieden we ook een voordelig combinatiepakket aan. Op deze pagina vind je alle praktische informatie voor het nieuwe seizoen. Zonder leden geen supportersvereniging!

Lidmaatschap
Was je vorig seizoen lid van Pro Excelsior? Dan hoef je alleen de contributie opnieuw te betalen, opnieuw aanmelden is niet nodig. De kosten hiervoor bedragen zoals altijd slechts 10 euro per seizoen. Hiermee organiseren we onder meer sfeeracties, al dan niet in aangepaste vorm als de stadions leeg moeten blijven. Ook ontvang je viermaal het Pro Excelsior Magazine. Als er weer publiek welkom is, krijg je 5 euro korting op busreizen naar uitwedstrijden. De evenementen die we organiseren, zijn afhankelijk van de dan geldende RIVM-maatregelen.

Ben je nog geen lid? Je kan lid worden door het formulier onderaan deze pagina in te vullen of via deze pagina. Lukt dit niet? Stuur dan een e-mail naar info@proexcelsior.nl, dan sturen we je het formulier per e-mail toe. Het verschuldigde bedrag van 10 euro kan worden overgemaakt op NL66RABO0385856040 t.n.v. Pro Excelsior. Wij verzoeken je om bij de omschrijving je adres te vermelden.

Club van 50
Voor een bedrag van 50 euro kun je daarnaast lid worden van de Club van 50. Hiermee ondersteun je Pro Excelsior om meer sfeeracties en andere evenementen te organiseren, of om bijvoorbeeld te investeren in aankleding van het supportershome. In ruil voor het lidmaatschap plaatsen wij een naambordje op het bord in het supportershome en komt er een vermelding op onze website te staan. We organiseren aan het einde van het seizoen ook een exclusief evenement voor de leden van de Club van 50. Ook geniet je bij de afsluitende supportersbarbecue extra voordelen. Wil je lid worden van de Club van 50? Neem dan contact op via info@proexcelsior.nl of een van de bestuursleden.

Vrienden van Pro Excelsior
Ook kun je je voor 5 euro aansluiten bij de Vrienden van Pro Excelsior. Je ondersteunt hiermee niet alleen de supportersvereniging, maar krijgt ook een vakje in ons magazine. Wil je vriend worden of blijven van Pro Excelsior? Neem dan contact op via info@proexcelsior.nl of een van de bestuursleden.

Sponsormogelijkheden
Wil jij de supportersvereniging daarnaast op een andere manier steunen, bijvoorbeeld als sponsor? Dat is ook mogelijk. Dankzij onze sponsoren kunnen wij bijvoorbeeld de man of the match een trofee uitreiken en een verkiezing voor speler van het jaar organiseren. Er zijn diverse sponsormogelijkheden, waaronder met ruimte op onze website. Neem voor de mogelijkheden en meer informatie contact op via info@proexcelsior.nl of een van de bestuursleden.

Voordelig combinatiepakket
Dit seizoen bieden wij voor het eerst een voordelig combinatiepakket aan. Voor particulieren bestaat dit pakket uit het reguliere lidmaatschap en die voor de Club van 50 en de Vrienden van Pro Excelsior. De kosten hiervoor zijn 55 euro.

We bieden ook een zakelijk pakket aan. Dit pakket bestaat uit advertentieruimte op onze website en een lidmaatschap voor Club van 50 en de Vrienden van Pro Excelsior. De investering hiervoor is 125 euro. Heb je interesse in een van deze pakketten? Neem dan contact op via info@proexcelsior.nl of een van de bestuursleden.