Blijf jij ook lid van SV Pro Excelsior?

 

Drie wedstrijden konden we er dit seizoen maar bij zijn. En toch is de band tussen Excelsior en de supporters er dit seizoen alleen maar beter op geworden. Want al waren we er niet bij, afgelopen jaar hebben we zeker niet stilgezeten. Samen met de club, werkgroepen en andere supporters hebben we er alles aan gedaan om Excelsior in de woonkamer te laten leven.

Dat konden wij doen dankzij jullie steun, als lid van Supportersvereniging Pro Excelsior!

En er liggen nog veel meer plannen. Plannen die vóór corona zijn bedacht, bijvoorbeeld om de sfeer in het stadion te verhogen. Of neem ons jubileumfeest, dat we in 2020 moesten afgelasten. Hopelijk kan het volgend seizoen wel allemaal doorgaan.

Blijf of word jij daarom ook lid van Pro Excelsior, de Club van 50 en Vrienden van Pro Excelsior. Dit seizoen bieden we opnieuw een voordelig combinatiepakket aan. Ook hebben we voor het eerst een aantrekkelijk tarief voor leden onder de achttien jaar.

Blijf of word je vóór 1 augustus 2021 lid van Pro Excelsior? Dan maak je automatisch kans op ons unieke retro AKAI-shirt!

Lidmaatschap
Was je vorig seizoen lid van Pro Excelsior? Dan heb je van ons een e-mail ontvangen en hoef je alleen de contributie opnieuw te betalen, opnieuw aanmelden is niet nodig. De kosten hiervoor bedragen zoals altijd 10 euro per seizoen. Hiermee organiseren we onder meer sfeeracties en evenementen. Ook ontvang je viermaal het Pro Excelsior Magazine. Als er weer publiek welkom is, krijg je 5 euro korting op busreizen naar uitwedstrijden.

Ben je nog geen lid? Je kan lid worden door het formulier op deze pagina in te vullen. Lukt dit niet? Stuur dan een e-mail naar info@proexcelsior.nl, dan sturen we je het formulier per e-mail toe. Het verschuldigde bedrag van 10 euro kan worden overgemaakt op NL66RABO0385856040 t.n.v. Pro Excelsior. Wij verzoeken je om bij de omschrijving je adres te vermelden.

Leden onder de achttien jaar betalen vanaf dit jaar slechts 5 euro per seizoen. Voor hen organiseren we vanaf dit seizoen speciale evenementen, waaronder een FIFA-toernooi en 7-tegen-7-toernooi.

Club van 50 en Vrienden van
Voor een bedrag van 50 euro kun je daarnaast lid worden van de Club van 50. Hiermee ondersteun je Pro Excelsior om meer sfeeracties en andere evenementen te organiseren, of om bijvoorbeeld te investeren in aankleding van het supportershome. In ruil voor het lidmaatschap plaatsen wij een naambordje op het bord in het supportershome en komt er een vermelding op onze website te staan. We organiseren aan het einde van het seizoen ook een exclusief evenement voor de leden van de Club van 50. Ook geniet je bij de afsluitende supportersbarbecue extra voordelen.

Ook kun je je voor 5 euro aansluiten bij de Vrienden van Pro Excelsior. Je ondersteunt hiermee niet alleen de supportersvereniging, maar krijgt ook een vakje in ons magazine.

Dit seizoen bieden wij opnieuw een voordelig combinatiepakket aan. Dit pakket bestaat uit het reguliere lidmaatschap en die voor de Club van 50 en de Vrienden van Pro Excelsior. De kosten hiervoor zijn 55 euro.

Sponsormogelijkheden
Wil jij de supportersvereniging daarnaast op een andere manier steunen, bijvoorbeeld als sponsor? Dat is ook mogelijk. Dankzij onze sponsoren kunnen wij bijvoorbeeld de man of the match een trofee uitreiken en een verkiezing voor speler van het jaar organiseren. Er zijn diverse sponsormogelijkheden, waaronder met ruimte op onze website. Kijk voor de mogelijkheden op deze pagina en meer informatie contact op via info@proexcelsior.nl of een van de bestuursleden.