Club van 50

 

Op initiatief van enkele vaste supporters en leden van Pro excelsior is er een club van 50 gestart. Een van de initiatiefnemers Leo Kooiman is tijdens het Pro Excelsior supporterstoernooi al begonnen met het benaderen van mensen die lid willen worden van deze club. Inmiddels heeft hij al zes leden voor deze actie binnen weten te halen.
Wat houdt deze CLUB van 50 in?
Mensen kunnen voor een bedrag van € 50,- lid worden van deze club en ondersteunen Pro Excelsior hier financieel mee om meer sfeeracties en andere evenementen in het stadion te doen. Vooral op het gebied van sfeer in het stadion kunnen er nog wel wat stappen gemaakt gaan worden als we meer financiele armslag zouden krijgen. Vooral het maken van nieuwe spandoeken en het doen van grotere en mooiere sfeeracties is een van de doelen.
In ruil voor het lidmaatschap van deze club plaatsen wij een naambordje boven de ingang van het supportershome en komt er een vermelding in het magazine van Pro Excelsior en op de website www.proexcelsior.nl te staan.
Mocht u interesse hebben om ook lid te worden van de club van 50 dan kan dit op de volgende manier:
Stuur een mail naar proexcelsior@hotmail.com of spreek het bestuur van de SV of Leo Kooiman aan tijdens de (oefen) wedstrijden. Graag vernemen wij via de mail of mondeling welke tekst ) twee regels) u op het bordje moet komen te staan.

Wij zullen u op de hoogte houden hoe deze actie verloopt.