Excelsior – Go Ahead Eagles, de foto’s

Deze wedstrijd werd live uitgezonden op Fox Sports, vandaar het vele materieel rondom Woudestein.

Ook de loting na afloop van de wedstrijd kwam live op Veronica. Een hele operatie zo’n tv-uitzending!

De bus van de bezoekers uit Deventer.

John Dahl Tomasson in gesprek met Radio Rijnmond-verslaggever Dennis van Eersel.

Ook het sponsorhome stond vol met apparatuur.

Presentator Hans Kraay junior was al vroeg op Woudestein.

De beruchte lotingsmachine.

Mascotte Woutje Stein wacht de spelers op.

Een volle staantribune op de Robin van Persie, maar verder helaas veel lege plaatsen!

Ook het aantal afgereisde supporters uit Deventer viel tegen.

De perstribune daarentegen, zat zo goed als vol.

Analisten van Go Ahead Eagles ijverig aan het werk.

Doelman Jordy Deckers was opnieuw belangrijk voor zijn ploeg, met enkele goede reddingen.

Ook op de lange zijde waren er erg veel lege stoeltjes. Toch jammer bij zo’n mooie wedstrijd!

Trainer Foeke Booy geeft zijn spelers aanwijzingen.

De wedstrijd kende weinig hoogtepunten, maar de slotfase maakte meer dan goed!

In de laatste minuut van de wedstrijd scoorde invaller Moussa Kalisse de verrassende 1-0!

Een ware ontlading op de tribunes na deze bevrijdende treffer!

In de laatste minuten kwam de voorsprong niet meer in gevaar en dus zorgt Excelsior voor een stunt!

De spelers uit Deventer druipen teleurgesteld af.

De wedstrijd wordt nabesproken met de trouwe schare fans.

De Excelsior-spelers bedanken de supporters voor hun trouwe steun.

Mooie plaatjes!

Aanvaller Marnix Kolder kon gelukkig weinig gevaar stichten deze avond.

Matchwinner Kalisse voor de camera van Fox Sports.

En op de foto met twee hele trouwe supporters!

Na de wedstrijd was dus de live loting voor de volgende ronde in het sponsorhome.

Veel mensen wilden dit wel eens van dichtbij zien en de ruimte was dus helemaal gevuld.

De ‘mysterieuze’ balletjes worden uit de koffer gehaald.

Voordat de loting begon, werden eerst de samenvattingen van alle gespeelde wedstrijden doorgenomen.

De meneer met de snor was de verantwoordelijke voor de loting.