Excelsiorfans on Tour naar Fulham – Swansea

 

Vorig seizoen vond de eerste editie van Excelsiorfans On Tour plaats. Een grote groep supporters heeft toen de wedstrijd Borussia MG – Bayer Leverkusen bezocht. Deze keer gaat de supportersvereniging opnieuw op reis, met reisorganisatie Voetbaldroom richting Engeland. Op zaterdag 23 november a.s. wordt de wedstrijd tussen Fulham en Swansea bezocht.
Het vertrek is op de vroege zaterdagmorgen om 4.45 uur vanaf het parkeerterrein naast Stadion Woudestein. In de bus zijn dan al een aantal reizigers van Voetbaldroom aanwezig. We reizen via de Eurotunnel naar Engeland. De verwachte aankomsttijd is 11.30 uur lokale tijd in hartje Londen. Hier hebben we kort de tijd om vervolgens met de metro richting stadion Craven Cottage te gaan. De wedstrijd vangt aan om 15.00 uur lokale tijd.
Na afloop van de wedstrijd is er gelegenheid om in het centrum de pub in te gaan en een hapje te eten. Rond 21.00 uur lokale tijd rijden we via de Eurotunnel terug naar Nederland waar we verwachten zondagochtend rond 4.30 uur te arriveren op Woudestein.
De kosten voor deze trip bedragen 119 euro per persoon. Hierin zijn het busvervoer en de kaarten voor de wedstrijd inbegrepen. Er zijn minimaal 35 personen nodig om deze geweldige voetbaltrip door te laten gaan. De reis is voor seizoenkaarthouders/leden van de supportersvereniging + 1 introducee. Opgeven kan via proexcelsior@hotmail.com. De betaling dient in één keer over gemaakt te worden op het bankrekeningnummer van de supportersvereniging. Informatie hierover krijgt u bij de bevestiging.