Footgolf met SV Pro Excelsior

 

De Supportersvereniging Pro Excelsior heeft op zaterdag 14 september weer een leuke activiteit op de agenda staan: footgolf. Op de banen van Pitch & Putt in Rhoon is behalve normaal golf ook ruimte voor footgolf. In plaats van een golfbal/club verplaats je een voetbal met de voet. Het is dus de bedoeling om de bal in zo weinig mogelijk beurten in een speciaal gemaakte hole op de baan te schieten. De laatste jaren is footgolf een echt rage geworden.
Aanvang op zaterdag 14 september is 18.15 uur en het duurt zo’n twee uur. De kosten bedragen 16,50 euro pp. Daarnaast is er een mogelijkheid om voor aanvang in het supportershome te eten. Vanaf 16.30 uur zal er een spaghetti maaltijd geserveerd worden (vanaf 15 mensen). De kosten hiervoor bedragen 10,00 euro. Opgeven kan tot uiterlijk dinsdag 10 september via proexcelsior@hotmail.com. Er is ruimte voor maximaal 50 personen dus wacht niet te lang.
Per seizoenkaarthouder/pro excelsior lid mag max 1 introducee mee. Bij het opgeven svp vermelden of je inclusief of exclusief maaltijd wilt. Indien je niet komt eten, vragen we je om uiterlijk 17.45 uur in Rhoon aanwezig te zijn. Alle betalingen dienen voor donderdag 12 september bij ons binnen te zijn.