Fotoreportage Almere City FC – Excelsior

Een kleine 200 supporters bezochten de wedstrijd in Almere, met dank aan een vergoeding door de spelersgroep

Dat belooft niet veel goeds…

De ‘hooligans’ uit Rotterdam worden in de gaten gehouden

Ook Almere City speelt zijn thuiswedstrijden op kunstgras in het Mitsubishi Forklift stadion

Onder andere Rick Kruys, Mick van Buren en Roland Alberg namen plaats op de bank

De afsluitende sprint in de warming-up onder vaste leiding van assistent André Hoekstra

Ook deze avond konden we geen mooi cadeau (lees: drie punten) mee naar Rotterdam nemen

De fans steunden de gehele wedstrijd de ploeg!

Opkomst van beide elftallen onder leiding van scheidsrechter De Graaf

Mooi spandoek, helaas niet helemaal goed te lezen: ’90 minuten inzet, 90 minuten steun’

Ook deze wedstrijd was Niels Vorthoren aanvoerder van Excelsior

Jason Oost is inmiddels aanvoerder van Almere City FC…

Geen fanatieke supporters tegenover het uitvak. In plaats daarvan de ‘mensen in het pluche’

Gedurende de wedstrijd lieten de supporters zich steeds meer horen, onder aanvoering van deze getalenteerde trommelaar

Het was echter de thuisploeg die op voorsprong kwam

Jurgen Mattheij in de verdrukking

Elvis Manu liet opnieuw zijn de meest dreigende speler te zijn bij de Kralingers. De buitenspeler zorgde voor de gelijkmaker

Ook deze jonge fan liet zich weer van zijn beste kant horen

Blessurebehandeling bij Van Steenvoorden

Manu in overleg met de scheidsrechter

Jordy van Deelen kort in de dekking op aanvaller Meulens

Roland Alberg, die vanwege ‘voetbaltechnische redenen’ op de bank plaatsnam

Ook Mick van Buren moest zich warm maken om in te vallen

Darren Maatsen kon ook deze avond helaas niet het verschil maken en lijkt de vorm van vorig seizoen nog te missen

Opnieuw een dreigende Maatsen

Legio kansen voor Exelsior in de tweede helft, maar het vizier stond helaas niet op scherp

Gevaarlijke corner, maar opnieuw zonder treffer

Rechtsback Tim Eekman aan de bal

Roland Alberg, enkele malen gevaarlijk dichtbij een doelpunt, komt in het veld voor Daan Blij

De gifbeker lijkt nog niet leeg te zijn, want ondanks de vele kansen komt Almere op 2-1

Leon Vlemmings probeert het tij nog te keren door Mick van Buren en Nick Soolsma in het veld te brengen voor Darren Maatsen en Matthew Steenvoorden

Direct na het laatste fluitsignaal stortten de spelers teleurgesteld ter aarde.

Elvis Manu bedankt de meegereisde supporters

Strijdlust kan de spelers in deze wedstrijd niet vergeten worden. Het enige wat ontbrak was het maken van doelpunten

Ook aanvoerder Vorthoren bedankt de fans, die de spelers een extra steun in de rug gaven

Op naar 7 december, de wedstrijd van het jaar, tegen Sparta!