Foto’s Excelsior – FC Dordrecht

De regioderby tegen FC Dordrecht stond 22 februari 2013 op het programma

De wedstrijd stond onder leiding van Richard Martens, die eerder dit seizoen de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven floot

Aanvoerders Rick Kruys en Wilmar Kousemaker

Het uitvak met Dordrecht-supporters

Wederom veel lege plaatsen op Woudestein, waar de gevoelstemperatuur erg laag lag

Opnieuw een rode kaart in een wedstrijd van Excelsior. Ditmaal was het ‘de eer’ aan Jurgen Mattheij

De jeugdige verdediger verlaat na elf minuten ontgoocheld het veld

Uit de daaruit volgende vrije trap zorgt aanvoerder Kousemaker voor de 0-1

Een tactische wissel vanwege het wegvallen van Mattheij.

De van AGOVV overgekomen Sander Fischer maakt zijn debuut. Nick Soolsma wordt geslachtofferd

Richard Stolte raakte na ruim 35 minuten geblesseerd. Marley Berkvens was zijn vervanger

Excelsior krijgt vlak voor rust een strafschop, dit tot ongenoegen van ‘De Schapenkoppen’

Doelman Benavides wijst naar de hoek waar hij zal gaan duiken

Zo is het voor Mick van Buren een koud kunstje en brengt de aanvaller beide ploegen weer naast elkaar

Felle discussies bij de spelers van FC Dordrecht bij het betreden van de kleedkamers

In de laatste tien minuten maakt jeugdspeler Carlo de Reuver opnieuw zijn opwachting. Zijn wissel wordt echter even tegengehouden vanwege mogelijk blessureleed bij aanvoerder Rick Kruys.

Dit blijkt echter mee te vallen, waardoor De Reuver in het veld komt voor doelpuntenmaker Van Buren

Wat een deceptie! Opnieuw een tegendoelpunt in de slotfase van de wedstrijd, waardoor er opnieuw verloren lijkt te worden

Uit een corner komt Excelsior echter terug tot 2-2, door een prachtig doelpunt van Jordy Deckers!

Ontlading bij de spelers en op de tribunes!!