Foto’s Excelsior-MVV

Op het koude Woudestein stond de wedstrijd tegen dé verrassing in de Jupiler League op het programma: MVV Maastricht

Aan de zijkanten van het veld was goed te zien dat het ook deze wedstrijddag winters weer was geweest

Trainers van beide clubs, Leon Vlemmings en René Trost

Ook Robin van Persie was dit voetbalweekend weer succesvol voor zijn club Manchester United

Ondanks de verre reis én het carnaval toch redelijk wat supporters uit Maastricht in het uitvak

De wedstrijdbal…

Feyenoorder Martin van Geel, hier poserend met een vrouwelijke fan, was ook weer eens op Woudestein

Leden van Kidsclub De Woudies

De fanatieke supporters op de Robin van Persie tribune

De arbitrage met beide aanvoerders

De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Rogier Honig

Na ruim een halfuur kreeg MVV een penalty, welke met een mooie stift werd binnengeschoten door Danny Schreurs

Schreurs met een bedankje richting de technische staf

Hier het bewijs…

Na 45 minuten voetballen bleef het bij dat ene doelpunt en zo zochten beide teams de kleedkamer op

Een mooi moment na 60 minuten: jeugdspeler Carlo de Reuver maakt zijn debuut voor Excelsior 1!

Blessurebehandeling voor aanvoerder Rick Kruys

Mario Meijer moest zich uit de dug-out verwijderen na commentaar op scheidsrechter Honig

De gifbeker dit seizoen lijkt niet leeg te raken! Ondanks het goede spel, maakte MVV in de slotseconden de 1-2