Foto’s Excelsior-Vitesse

Excelsior heeft de slechte reeks resultaten ook in de thuiswedstrijd tegen Vitesse niet tot stoppen kunnen brengen. De Kralingers kregen vooral in de eerste helft voldoende kansen, maar net als tegen FC Groningen stond het vizier niet op scherp. Beide ploegen maakten er geen al te beste wedstrijd van en het was dan ook wachten tot vlak voor de rust tot er een doelpunt genoteerd kon worden. Traoré, 1 van de Chelsea-huurlingen in Arnhemse dienst, maakte de openingstreffer. Van Weert deed echter al snel iets terug en zorgde voor de 1-1 ruststand. In de tweede helft kwam Excelsior weinig meer in het spel voor. Vitesse ging rustig op zoek naar de 1-2 en na 70 minuten was het opnieuw Traoré die wist te scoren. Alsof dit nog niet voldoende was, zorgde Ibarra in de blessuretijd voor de 1-3.

Op een zonnig Woudestein was Vitesse de tegenstander op deze zaterdagavond

Rijen voor de hoofdingang. Opnieuw een uitverkocht huis!

Een zonnebril was zeker voor de toeschouwers op de Albers tribune geen overbodige luxe

Van Weert maakte echter vlak daarna de 1-1

Scheidsrechter Mulder was bij de Arnhemmers de gebeten hond. Volgens hen ging er een overtreding aan het doelpunt vooraf

Beide ploegen zochten uiteindelijk met een 1-1 tussenstand de kleedkamers op

Druk voor het doel van Vitesse-doelman Room

Opnieuw Traoré zorgde voor de 1-2…

Het werd in de blessuretijd zelfs nog 1-3. Ook de dubbele wissel van Vermeulen en Botaka kon hier niets aan veranderen