Foto’s FC Den Bosch-uit (nacompetitie)

De 4 supportersbussen arriveerden net op tijd in Den Bosch, op de avond met de drukste avondspits van het jaar.

De gehele wedstrijd stond er een harde wind over het veld en ook regende het langdurig.

Veel sfeer in het uitvak, dat werd bemand door ruim 200 Excelsior-supporters!

De fanatieke supporters van Den Bosch lieten zich vooral in de eerste helft veel horen.

Ondanks wat kleine kansen in de beginfase, scoorde Den Bosch na een kwartier de openingstreffer.

Breekpunt in de wedstrijd: Hofstade onderbreekt een veelbelovende aanval en krijgt daarvoor de rode kaart.

Na de theepauze komt Daan Blij in het veld voor Lars Hutten.

Met de wind mee en een man meer scoorde Rick Kruys na 70 minuten de gelijkmaker. Gezien de kwaliteit van de foto zorgde dit voor een groot feest op de tribunes!

Botaka loopt alleen op het doel af, maar gaat niet goed om met deze mogelijkheid.

76e minuut: aanvoerder Sander Fischer zorgt met een harde poeier voor de 1-2 voorsprong!

Kevin Vermeulen zorgt voor misschien wel het hoogtepunt van de avond, door met een wonderschone treffer de eindstand op 1-3 te bepalen.

Volgende stap op weg naar promotie: zondag om 14.30 thuis tegen opnieuw Den Bosch.