Foto’s FC Eindhoven – Excelsior

Deze keer veel foto’s van een sfeervol uitvak in Eindhoven. Er waren namelijk ruim 150 supporters meegereisd naar Brabant. Hierbij waren ook ruim 60 leden van de businessclub. Onder luide aanmoedigingen, inclusief getoeter, werd Excelsior de gehele wedstrijd positief gesteund door de fans. Dit werd door de spelers terugbetaald met een mooie 1-3 overwinning. Een mooie avond dus in het zuiden van het land!

De supporters waren met een ‘gewone’ touringcar en de businessclub reisde met een dubbeldekker af naar Eindhoven

Vanuit een soort kooi betreden beide elftallen het veld. Dit is gewoon gras overigens!

Opnieuw veel lege plekken in een stadion tijdens een Jupiler League wedstrijd…

Lars Hutten zorgde voor een feestje door na ruim 20 minuten de 0-1 binnen te schieten

Scheidsrechter Lindhout zet de muur op de goede afstand

Blessurebehandeling bij Rick Kruys. De middenvelder werd uiteindelijk in de rust vervangen met een neusblessure.

Door onoplettendheid in de Rotterdamse achterhoede werd het in de eerste helft nog 1-1

Eekman en Mattheij liepen langdurig warm, maar kwamen niet binnen de lijnen

Opnieuw ontlading door de 1-2 van Kevin van Diermen!!

Een uitvak vol met toeters dus!

Hier loopt aanvaller Botaka recht op het doel af van Eindhoven. Met een mooie lob weet hij te zorgen voor de bevrijdende 1-3!

De spelers bedanken de fans voor hun fanatieke steun deze wedstrijd!