Foto’s laatste wedstrijd voorbereiding

De laatste wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen werd gespeeld in eigen stadion tegen Chicago Bridges FC. Dit elftal bestaat uit werkloze voetballers die wedstrijden over de gehele wereld spelen in de hoop een contract bij een profclub te verdienen. Ondanks de vakantieperiode wisten toch nog een redelijk aantal supporters de reis naar Woudestein te maken. Het krachtsverschil tussen beide ploegen was getuige de 7-0 overwinning duidelijk in het voordeel van Excelsior. Vooral in de eerste helft wisten de mannen van de nieuwe trainer John Dahl Tomasson het net goed te vinden (5-0). In de tweede helft, waarin beide ploegen enkele malen wisselden, werd er minder zuinig met de kansen omgegaan. Onze nieuwe spits Lars Veldwijk miste zelfs nog een penalty.

Met het spelen van deze wedstrijd kan de blik nu gericht worden op de openingswedstrijd van de Jupiler League, aanstaande vrijdag thuis tegen Helmond Sport. Hopelijk is het stadion goed gevuld in de seizoensopening. # Come on Excelsior, Strijden en Winnen! #

Er is van deze wedstrijd geen filmverslag, vanwege de vakantie vierende cameraman.

Op het parkeerterrein voor het stadion was bijna geen plekje meer te vinden, een goed teken!

Een duidelijke verbetering is het feit dat de hekken rondom het veld zijn verlaagd en dat de ballenvanger achter het doel is verwijderd. Dit zorgt voor een nog betere wedstrijdbeleving! Hopelijk weet iedere bezoeker van het stadion hier goed mee om te gaan.

Proost!

Het kunstgrasveld werd vlak voor de wedstrijd nog besproeid, vanwege de droge weersomstandigheden.

De wedstrijd stond onder leiding van Karel van de Heuvel

Gezellige sfeer op de Robin van Persie-tribune

De ‘harde kern’ was uiteraard ook present!

Publiekslieveling Jordy Deckers speelde opnieuw in een opvallend fel tenue. Zou dit de tegenstanders afschrikken?

Eén van de nieuwelingen, middenvelder Lars Hutten

Lars Veldwijk wist het net twee keer te vinden

Het aantal tegendoelpunten dat deze doelman moest incasseren kwam duidelijk niet overeen met zijn rugnummer

Excelsior speelde zeer aanvallend. Hier is Lars Hutten dichtbij een doelpunt.

Kevin van Diermen zorgde, na een corner van Hutten, voor de 1-0

Jeugdspeler Elson Brito speelde opnieuw als linksback geen onverdienstelijke wedstrijd

De Albers-tribune was deze wedstrijd gesloten. Aanstaande vrijdag hopelijk een heel ander beeld!

Blijdschap na één van de twee doelpunten van Veldwijk

De trainer van de Bridges, volgens sommigen de broer van Maradona, denkt er het zijne van

Een andere publiekslieveling, Sander Fischer, lijkt de nieuwe aanvoerder van Excelsior te worden

Fischer was verantwoordelijk voor het vierde Excelsior-doelpunt deze avond

Jordan Botaka, die een paar uur eerder zijn contract bij Excelsior tekende, zorgde voor de 5-0 ruststand

Het verdwijnen van de ballenvanger zorgt voor een veel opener beeld én ook voor betere foto’s!

Een gedeelte van de tweede helft werd bekeken vanaf de zijlijn.

Instructies voor de tweede helft werden door de Amerikanen gegeven op het veld

Carlo de Reuver, Daan Blij en Rangelo Janga maakte in de tweede helft hun minuten

Rangelo Janga (6-0)

Carlo de Reuver (7-0)

Janga krijgt een vermaning van scheidsrechter Van de Heuvel

Deze commediant kan zo meespelen in een grote Hollywood-productie

Opnieuw een mooi moment voor de club: de uit de jeugd overgekomen Kevin Kamerbeek Cortés maakt zijn debuut voor Excelsior 1!

Ook de op proef zijnde Adil Auassar maakte zijn eerste minuten in het Excelsior-shirt, maar hij kon nog niet echt overtuigen.

Jordy Deckers zet zijn verdedigers neer

Offside!

Leuk moment na het laatste fluitsignaal. Veel supporters bekeken de laatste minuten vanachter de verlaagde omheining. De spelers bedankten hun fans door na afloop iedereen een hand te geven. Dit gebaar werd zeker gewaardeerd en hopelijk wordt dit volgende week herhaald!