Foto’s oefenwedstrijd tegen UNIO

Ook dit seizoen zullen er op deze website weer regelmatig fotoreportages van de gespeelde Excelsior-wedstrijden te vinden zijn. De vaste fotograaf was de afgelopen twee weken helaas verhinderd, vandaar dat dit de eerste bijdrage van het seizoen 2013/2014 is.

De tweede oefenwedstrijd van dit nieuwe seizoen werd gespeeld in Oudewater, tegen derdeklasser v.v. UNIO. Er werden voldoende kansen gecreëerd, maar de dubbele cijfers werden niet bereikt. In de rust was het zelfs nog maar 0-2. Na enkele wisselingen liepen onze ‘Ferme Jongens’ alsnog uit naar 0-8 onder het oog van vele meegereisde trouwe Excelsior-supporters.

Zondagochtend is er weer een training, waarna de spelers op dinsdag richting Delden vertrekken voor het jaarlijkse trainingskamp. Zaterdag wordt er dan in Terwolde gespeeld tegen Eredivisionist Go Ahead Eagles.

Veel mensen waren op deze zonnige zaterdag op de fiets naar deze wedstrijd afgereisd.

Ook de Excelsior-auto mocht natuurlijk niet ontbreken

Een kijkje in de Excelsior-kleedkamer, met de eiwitshakes op tafel

Sander Fischer, die zich in een paar maanden tijd tot een publiekslieveling heeft ontwikkeld, was aanvoerder

Middenvelder Lars Hutten, overgekomen van het failliet verklaarde SC Veendam

Geen spelersnamen op de achterkant van de shirts, maar extra ruimte voor een maatschappelijke sponsor

Het enige doelpunt dat een Excelsior-doelman deze middag moest incasseren in beeld

De bank van Excelsior, met van links naar rechts speler Kevin Vermeulen, Rinus Kerskes, Mario Meijer, André Hoekstra en John Dahl Tomasson

Om doelman Jordy Deckers, met zijn fele gele tenue, kon niemand heen

De fysiek sterke en boomlange spits Lars Veldwijk zorgde na ongeveer een kwartier voor het eerste doelpunt van de wedstridj