Help Excelsior de coronacrisis door!

 

Wanneer wordt er weer gevoetbald? Gebeurt dat met of zonder publiek? Is er überhaupt nog een kans dat het huidige seizoen wordt afgemaakt? Het zijn roerige tijden. De coronacrisis treft iedereen, ook Excelsior nu Woudestein leeg moet blijven. Gelukkig kunnen we Excelsior in deze periode op afstand samen helpen!

Help jij mee om Excelsior door deze crisis te laten komen? Haal bijvoorbeeld het stadion in huis halen door een food- of drinkpakket te bestellen via www.sbvexcelsior.nl/webshop. Van rum, bier en wijn tot koffiebonen en snoep: er is voor ieder wat wils én je steunt hier Excelsior mee. Schroom vooral niet om de link naar de webshop te delen met je familie en vrienden!

Ook SV Pro Excelsior draagt uiteraard graag zijn steentje bij. Vanaf halverwege deze week verloten wij tien dagen lang via Twitter en Facebook dagelijks twee stadionpakketten. Met deze actie steunen wij Excelsior Hospitality & Events, de helden die elke thuiswedstrijd en tijdens onze evenementen achter de bar staan.

Heb jij een ander idee om Excelsior te steunen en heb je daarbij onze hulp nodig? Laat het ons weten via info@proexcelsior.nl en wij denken graag met je mee.

Samen staan we sterk!

Foto boven: Geert van Erven/Soccrates