Historische verhalen over Excelsior gebundeld

 

Ter gelegenheid van het 115-jarig bestaan verscheen vanaf 23 juli 2017 een jaar lang elke week een verhaal uit de geschiedenis van Excelsior Rotterdam online. Deze verhalen werden geschreven door Vincent Wernke en Dylan Metselaar en zijn nu gebundeld in het boek Voor de roem van ons Excelsior.

Legendarische bestuurders, trainers en spelers komen voorbij, zoals Leen van der Steen, Henk Zon, Jaap Bontenbal, Bob Janse, Rob Jacobs, Maarten Grobbe, Arie Vermeer, Nol Braams, Heimen Lagerwaard, Henk van Goozen, David Connolly en Thomas Buffel. De 52 verhalen geven een prachtig beeld van de rijke historie van de Rotterdamse voetbalclub.

Voor roem van van ons Excelsior is geschreven door Vincent Wernke en Dylan Metselaar. Het boek is uitgegeven in eigen beheer en kost 15 euro. Het boek kan worden aangeschaft bij de administratie van Excelsior en tijdens wedstrijddagen op het fanplein of in het supportershome bij Supportersvereniging Pro Excelsior. Het boek kan ook worden besteld door een mailtje te sturen naar wernke@kpnmail.nl.