Informatie AZ-uit

 

Excelsior speelt op zaterdag 15 december om 19:45 uur de uitwedstrijd bij AZ. Vanzelfsprekend rijdt er een bus naar Alkmaar. Het is ook mogelijk om de wedstrijd op eigen vervoer te bezoeken, maar alleen met de auto.

Buscombi
Leden van de Pro Excelsior betalen 17 euro voor de buscombi naar Alkmaar (inclusief ticket). Niet-leden betalen 5 euro extra. Aanmelden kan via www.excelsiortickets.nl of tijdens thuiswedstrijden bij het bestuur van Pro Excelsior. De bus vertrekt om 17:30 uur vanaf Stadion Woudestein, het supportershome is geopend vanaf 16:30 uur. Aanmelden kan tot vrijdag 14 december om 15:00 uur, tenzij het maximum aantal aanmeldingen eerder is bereikt.

Eigen vervoer
Het is ook mogelijk om de wedstrijd in Alkmaar met eigen vervoer te bezoeken. Een los ticket kost 15 euro en kan worden besteld via www.excelsiortickets.nl. Bestellen kan tot vrijdag 14 december om 15:00 uur. Als je met eigen vervoer komt, moet je verplicht parkeren op P6 (achter het uitvak). Het is niet mogelijk om de wedstrijd met openbaar vervoer te bezoeken.

Geen alcohol
Er wordt geen alcohol geschonken in het uitvak. Daarnaast is niet bekend of je kan pinnen, dus ga er voor de zekerheid van uit dat je alleen met cash kan betalen.

Uitkaartregistratie
Alleen supporters die in het bezit zijn van een uitkaartregistratie kunnen mee naar uitwedstrijden. Supporters die een (seizoen)clubkaart hebben, kunnen kosteloos een uitkaartregistratie aanvragen via info@sbvexcelsior.nl. Het enige wat je dan nog moet doen, is een pasfoto mailen.