Informatie De Graafschap-uit

 

Excelsior speelt op zaterdag 27 oktober om 19:45 uur de uitwedstrijd tegen De Graafschap. Supportersvereniging Pro Excelsior laat zowel een partybus als een reguliere bus rijden naar Doetinchem. Het is ook mogelijk om de wedstrijd met eigen vervoer te bezoeken.

Partybus
Het is mogelijk om met een partybus af te reizen naar de wedstrijd. De kosten hiervan zijn 30 euro inclusief ticket. De partybus vertrekt om 16:45 uur vanaf Stadion Woudestein, het supportershome is geopend vanaf 16:00 uur. Opgeven kan via info@proexcelsior.nl of zaterdag rond de thuiswedstrijd tegen Vitesse bij het bestuur van Pro Excelsior. Het bestuur is voor de wedstrijd te vinden op het fanplein en na de wedstrijd in het supportershome. De partybus is ook toegankelijk voor supporters die geen lid zijn van de supportersvereniging. Er geldt eenzelfde tarief voor leden en niet-leden. De partybus is alleen toegankelijk voor personen van 18 jaar of ouder. Aanmelden kan tot vrijdag 26 oktober om 15:00 uur, tenzij het maximum aantal aanmeldingen eerder is bereikt.

Reguliere bus
Zoals altijd is het ook mogelijk om met de reguliere bus mee te gaan. De kosten voor de reguliere buscombi bedragen 17 euro voor leden van Pro Excelsior. Niet leden betalen 5 euro extra. Aanmelden kan via www.excelsiortickets.nl of zaterdag rond de thuiswedstrijd tegen Vitesse bij het bestuur van Pro Excelsior. Het bestuur is voor de wedstrijd te vinden op het fanplein en na de wedstrijd in het supportershome. Deze bus vertrekt om 17:00 uur vanaf Stadion Woudestein, het supportershome is geopend vanaf 16:00 uur. Aanmelden kan tot vrijdag 26 oktober om 15:00 uur, tenzij het maximum aantal aanmeldingen eerder is bereikt.

Eigen vervoer
Het is ook mogelijk om de wedstrijd met eigen vervoer te bezoeken, zowel met de auto als met openbaar vervoer. Een los ticket kost 15 euro en kan worden besteld via www.excelsiortickets.nl. Let erop dat het niet is toegestaan om op de wedstrijddag een bezoek te brengen aan het centrum van Doetinchem. Bestellen kan tot vrijdag 26 oktober om 15:00 uur.

Alcohol in uitvak
Tijdens de wedstrijd wordt er in verband met een alcoholvergunning geen alcohol geschonken in het uitvak. Dat betekent dat er alleen voorafgaand aan de wedstrijd en tijdens de rust alcohol wordt geschonken.

Uitkaartregistratie
Alleen supporters die in het bezit zijn van een uitkaartregistratie kunnen mee naar uitwedstrijden. Supporters die een (seizoen)clubkaart hebben, kunnen kosteloos een uitkaartregistratie aanvragen via info@sbvexcelsior.nl. Het enige wat je dan nog moet doen, is een pasfoto mailen.