Informatie FC Emmen-uit

 

Excelsior speelt op zondag 25 november om 12:15 uur voor het eerst in de eredivisie de uitwedstrijd tegen FC Emmen. Supportersvereniging Pro Excelsior laat voor een stuntprijs een bus rijden naar FC Emmen. Het is ook mogelijk om de wedstrijd met eigen vervoer te bezoeken.

Stuntprijs
Leden van de Pro Excelsior betalen slechts 10 euro voor de buscombi naar Emmen. Dat betekent dat je 9 euro betaalt voor het ticket en maar 1 euro voor de busreis! Niet-leden betalen 10 euro extra. Aanmelden kan via www.excelsiortickets.nl of tijdens thuiswedstrijden bij het bestuur van Pro Excelsior. Het bestuur is voor de wedstrijd te vinden op het fanplein en na de wedstrijd in het supportershome. De bus vertrekt om 09:00 uur vanaf Stadion Woudestein. Aanmelden kan tot vrijdag 23 november om 15:00 uur, tenzij het maximum aantal aanmeldingen eerder is bereikt.

Eigen vervoer
Je kan de vroege wedstrijd in Emmen ook combineren met een bezoek aan de dierentuin of een weekendje weg. Het is namelijk mogelijk om de wedstrijd met eigen vervoer te bezoeken. Het is niet mogelijk om met het openbaar vervoer te reizen. Een los ticket kost 15 euro en kan worden besteld via www.excelsiortickets.nl. Bestellen kan tot vrijdag 23 november om 15:00 uur.

Alleen betalen met cash
Voor de supporters die op het vroege tijdstip zin hebben in een biertje, wordt tijdens de hele wedstrijd bier geschonken in het uitvak. Let erop dat je niet kan pinnen in het uitvak. Neem dus voldoende contant geld mee!

Uitkaartregistratie
Alleen supporters die in het bezit zijn van een uitkaartregistratie kunnen mee naar uitwedstrijden. Supporters die een (seizoen)clubkaart hebben, kunnen kosteloos een uitkaartregistratie aanvragen via info@sbvexcelsior.nl. Het enige wat je dan nog moet doen, is een pasfoto mailen.