Lidmaatschap seizoen 2018-2019

 

Het nieuwe seizoen betekent ook een nieuw seizoen voor het lidmaatschap van SV Pro Excelsior, de Vrienden van Pro Excelsior en de Club van 50. Op deze pagina vind je alle informatie voor het nieuwe seizoen. Zonder leden geen supportersvereniging!

Lidmaatschap
Heb je een seizoenkaart voor de Rob Albers of Robin van Persie tribune en ben je ouder dan 13 jaar? Dan krijg je daar een gratis lidmaatschap ter waarde van 10 euro bij voor SV Pro Excelsior. Dit bedrag wordt beschikbaar gesteld door de club. Je kunt via deze link op de website van SBV Excelsior een seizoenkaart aanschaffen. Heb je geen seizoenkaart, maar wil je wel lid worden? Via onderstaande pagina kun je je aanmelden als lid en vind je alle verdere informatie.

Als lid profiteer je van 5 euro korting op busreizen naar uitwedstrijden, 10% korting op officiële Excelsior merchandise en ontvang je 4 keer per jaar het Pro Excelsior magazine. Daarnaast organiseren we ook komend seizoen weer diverse evenementen, waarvan de kalender deze zomer bekend zal worden gemaakt.

Lid worden

Vrienden van Pro Excelsior
Ook dit seizoen kun je je voor 5 euro aansluiten bij de Vrienden van Pro Excelsior. Je ondersteunt hiermee niet alleen de supportersvereniging, maar krijgt ook een vakje in ons magazine. Wil je vriend worden of blijven van Pro Excelsior? Neem dan contact op via info@proexcelsior.nl of één van de bestuursleden. Vermeld hierbij welke tekst (twee regels) we op het vakje kunnen vermelden. Meer informatie over de Vrienden van Pro Excelsior vind je via onderstaande link.

Vrienden van Pro Excelsior

Club van 50
Voor een bedrag van 50 euro kun je daarnaast lid worden van de Club van 50. Dit is een initiatief van enkele vaste supporters en leden van Pro Excelsior. Met dit bedrag ondersteun je Pro Excelsior financieel om meer sfeeracties en andere evenementen in het stadion te organiseren. In ruil voor het lidmaatschap van deze club plaatsen wij een naambordje boven de ingang van het supportershome en komt er een vermelding in het magazine van Pro Excelsior en op onze website te staan. Wil je lid worden of blijven van de Club van 50? Neem dan contact op via info@proexcelsior.nl, één van onze bestuursleden of Leo Kooijman. We vernemen graag welke tekst (twee regels) op het bordje kan komen te staan. Meer informatie over de Club van 50 vind je via onderstaande link.

Club van 50

Algemene Ledenvergadering
In september zal de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering worden georganiseerd. Op deze avond zal het bestuur een verslag geven van het afgelopen seizoen en worden de plannen en begroting voor het nieuwe seizoen worden besproken. De personen die hierbij aanwezig mogen zijn en stemrecht hebben, zijn alle leden van minimaal 18 jaar oud. Zodra de definitieve datum bekend is, zullen wij alle leden hierover direct informeren.

Vrijwilligers
Het afgelopen seizoen hebben wij veel kunnen organiseren wat nooit was gelukt zonder de enorme inzet van onze vrijwilligers. Ook voor het komende seizoen zijn wij op zoek naar vrijwilligers om te helpen met sfeeracties, het zwaaien van vlaggen, het werven van nieuwe leden en meer uitsupporters. Je bepaalt natuurlijk zelf hoeveel tijd je hier in wilt steken. Alle hulp is welkom! Wil jij ons komend seizoen helpen als vrijwilliger? Neem dan contact met ons op via info@proexcelsior.nl of spreek één van de bestuursleden aan.