Informatie PSV-uit

 

Excelsior speelt op vrijdag 7 december om 20:45 uur de uitwedstrijd bij PSV, de huidige koploper en regerend landskampioen. Zoals iedere wedstrijd dit seizoen rijdt er ook een bus naar Eindhoven. Het is ook mogelijk om de wedstrijd met de auto of het openbaar vervoer te bezoeken.

Buscombi
Leden van de Pro Excelsior betalen 17 euro voor de buscombi naar Eindhoven (inclusief ticket). Niet-leden betalen 5 euro extra. Aanmelden kan via www.excelsiortickets.nl of tijdens thuiswedstrijden bij het bestuur van Pro Excelsior. Het bestuur is voor de wedstrijd te vinden op het fanplein en na de wedstrijd in het supportershome. De bus vertrekt om 18:30 uur vanaf Stadion Woudestein. Aanmelden kan tot donderdag 6 december om 15:00 uur, tenzij het maximum aantal aanmeldingen eerder is bereikt.

Eigen vervoer
Het is ook mogelijk om de wedstrijd in Eindhoven met eigen vervoer te bezoeken. Een los ticket kost 15 euro en kan worden besteld via www.excelsiortickets.nl. Bestellen kan tot donderdag 6 december om 15:00 uur. Er is geen parkeergelegenheid bij het uitvak. Vanuit PSV wordt geadviseerd om te parkeren bij Strijp-S, waar meerdere parkeerplaatsen zijn. Let op: overal geldt betaald parkeren (vorig seizoen kostte dit rond de 12 euro). Het is ook mogelijk om de wedstrijd met het openbaar vervoer te bezoeken. Het stadion is geopend vanaf 19:15 uur.

Alcohol
Er wordt bier geschonken in het uitvak en het is mogelijk om te pinnen.

Uitkaartregistratie
Alleen supporters die in het bezit zijn van een uitkaartregistratie kunnen mee naar uitwedstrijden. Supporters die een (seizoen)clubkaart hebben, kunnen kosteloos een uitkaartregistratie aanvragen via info@sbvexcelsior.nl. Het enige wat je dan nog moet doen, is een pasfoto mailen.