Informatie uitwedstrijd RKC Waalwijk – Excelsior

 

Supporters die zich hebben opgegeven voor de buscombi naar RKC Waalwijk – Excelsior worden verzocht zondag uiterlijk 10.00 uur aanwezig te zijn op Woudestein. Iedereen moet zich melden in het supportershome, dat vanaf 9.00 uur geopend is. Daar worden de tickets uitgereikt, waarop tevens het busnummer staat vermeld. Het eerste cluster van bussen zal tussen 10.30 en 10.45 uur wegrijden, het tweede cluster volgt ongeveer twintig minuten daarna.
Het is zondag verboden om alcoholische dranken mee te nemen in de bus. Supporters die dit toch proberen, zullen worden geweigerd! Let op: vergeet niet een Excelsior (seizoen)clubcard mee te nemen alsmede een geldige legitimatie.
Supporters die nog niet hebben betaald, worden verzocht dit alsnog zo spoedig mogelijk over te maken op bankrekening 385856040 ten name van SV Pro Excelsior (IBAN: NL66RABO0385856040). De kosten bedragen 18 euro pp voor leden van de SV en 23 euro voor niet leden. Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@proexcelsior.nl.