John wint Pro Excelsior Darttoernooi

 

Zaterdag werd in Brasserie De Courant het jaarlijkse darttoernooi gehouden. Het toernooi werd gewonnen door John. De twintig deelnemers speelden eerst in vier poules allemaal vier wedstrijden. De nummers één van de poules gingen door naar de halve finale in de winnaarsronde en de nummers twee naar de halve finale in de verliezersronde, waarvoor de loting werd verricht door Michel van der Neut.

In de finale van de winnaarsronde stonden John en Tim tegenover elkaar, die allebei al hun wedstrijden in de poule en vanzelfsprekend de halve finale hadden gewonnen. John was in de finale de sterkste en mag zich winnaar noemen van het Pro Excelsior Darttoernooi 2018. Casper ging in de winnaarsronde met de derde plaats aan de haal. In de verliezersronde ging Carlo de Reuver met de eerste plaats aan de haal en werden Perry en Joost respectievelijk de nummers twee en drie. De hoogste finish van de avond kwam met 144 op naam van nummer twee Tim.

Pro Excelsior wil de deelnemers en de toeschouwers van het toernooi bedanken voor hun inzet en een gezellige avond. We zien jullie op dinsdag 10 april ook graag bij de forumavond!