Laatste fotoreportage 2011/2012

Excelsior is definitief gedegradeerd naar de Jupiler League. In de laatste thuiswedstrijd tegen PSV moest er sowieso geworden en zou De Graafschap geen punten mogen pakken bij ADO Den Haag. De ploeg uit Doetinchem won echter met 5-3 en daardoor telde het resultaat van Excelsior-PSV niet meer mee in de degradatiestrijd. Er werd thuis met 3-1 verloren. Doelpuntenmaker bij de Kralingers was Luigi Bruins, die een strafschop achter doelman Tyton schoot.

Op naar volgend seizoen, waarin we weer met zijn allen achter Excelsior zullen staan. ‘Waar ook heen, wij strijden mee!’ Het is nog maar afwachten wie er dan op het veld zullen staan, want er lijkt een ware leegloop te ontstaan op Woudestein. Van de dertig contractspelers zal toch zeker de helft een andere club moeten gaan zoeken. Hou het allemaal in de gaten en tot over een paar maanden!

Rotterdammers Willems en Wijnaldum

Bart Schenkeveld heeft in de afgelopen maanden bewezen het niveau van Feyenoord wel aan te lijken kunnen

Huisfotograaf Willem Moret

De kidsclubs van Excelsior en PSV

Verzorger Rinus Kerskes met de bidons

Mick van Buren nam, vanwege zijn rode kaart tegen De Graafschap, plaats op de tribune

Ook Rangelo Janga begon op de bank

De directie van PSV met o.a. Marcel Brands (uiterst rechts)

Veel fotografen bij deze laatste competitiewedstrijd van Excelsior én PSV

Ronald Alberg werd door de supporters verkozen tot speler van het jaar

Het uitvak vol met Eindhovenaren

De Robin van Persie-tribune liet zich vandaag weer goed horen

Scheidsrechter Danny Makkelie verving op het laatste moment de zieke Richard Liesveld

Vroege voorsprong van PSV door een vreemd doelpunt van Dries Mertens

Opstootje in het strafschopgebied van Excelsior

Nog voor rust scoorde Jeremain Lens de 0-2

Dit bleek ook de ruststand

Excelsior B1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden en werd vanwege dit heugelijke feit gehuldigd

Gefeliciteerd mannen!

PSV’er Orlando Engelaar zat opnieuw 90 minuten op de bank onder toeziend oog van zijn zoontje

Darren Maatsen kwam in de tweede helft in het veld voor Tim Vincken

Dries Mertens was bang dat hij opnieuw een tand was verloren, maar ditmaal viel het mee

Gele kaart voor Ola Toivonen na een domme overtreding op Jordy van Deelen. ‘Wat doe je nou?’, lijkt Wilfred Bouma zich af te vragen.

Excelsior krijgt vanwege deze overtreding een strafschop…

…en deze wordt feilloos binnen geschoten door Luigi Bruins

Duel tussen de aanvoerders Joost Broerse en Toivonen

Kevin Jansen vervangt Bart Schenkeveld

Giorgino Wijnaldum besliste de wedstrijd met zijn doelpunt en eert hiermee zijn overleden vriend

Ondanks de overwinning frustaties bij de PSV-supporters vanwege het mislopen van de Champions League