Leen van Steensel: Supporters bedankt!

 

Excelsior behaalde zaterdag eindelijk de eerste overwinning van dit seizoen en dat werd na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ruud Bossen uitgebreid gevierd. De supporters kozen Leen van Steensel, deze keer opgesteld als spits, als man of the match. Volgens hen stond hij symbool voor de werklust waarmee Excelsior deze zo enorm belangrijke overwinning binnenhaalde. ,,Hier hebben we als groep, als team en als club naar gesnakt”, zegt Van Steensel over de overwinning van zaterdag.
,,Als team vonden wij het geweldig om te zien dat de supporters van de eerste tot de laatste minuut achter de ploeg stonden. Dinsdag van de bekerwedstrijd tegen GVVV waren zij heel erg boos en terecht. Nu lieten ze met die sfeeractie zien dat ze achter ons blijven staan en dat bleef de hele wedstrijd zo.”
,,Namens het team wil ik de supporters daar heel erg voor bedanken en ik ben blij dat wij ze de overwinning konden schenken. Het is lekker dat we eindelijk een keer gewonnen hebben, maar we staan nog steeds laatste. Vrijdag spelen we uit tegen VVV-Venlo. Dat wordt weer een heel belangrijke wedstrijd, dus wij hopen dat we weer op de steun van de supporters kunnen rekenen!”
De volgende thuiswedstrijd van Excelsior is op zondag 20 november tegen de huidige koploper AZ. ,,Ik hoop dat iedereen met een Excelsior-hart dan weer naar Woudestein komt om de ploeg van de eerste tot de laatste minuut te steunen”, besluit Van Steensel.

Bron: www.sbvexcelsior.nl