Met SV Pro Excelsior naar Bayer Leverkusen

 

Na de succesvolle reizen naar Borussia MG en Fulham organiseert Pro Excelsior in samenwerking met Voetbaldroom op zaterdag 29 maart wederom een trip naar een Bundesliga wedstrijd. Wij bezoeken dan de wedstrijd Bayer Leverkusen – Eintracht Braunschweig. De thuisclub is in de running voor de directe plaatsing Champions League en promovendus Braunschweig kan de punten goed gebruiken in de strijd tegen degradatie.
Het vertrek is op zaterdagmorgen om 10.15 uur vanaf het parkeerterrein van Stadion Woudestein. Aankomst bij de Bay Arena zal rond 13.30 uur zijn. De wedstrijd begint 15.30 uur. Er is dus ruim tijd voor bezoek fanshop en het eten van een overheerlijk broodje bratwurst. Een uur na de wedstrijd zullen we terugreizen en zal er een half uur gestopt worden voor diner/koffie etc. De verwachte aankomsttijd op Woudestein is 21.15 uur.
De kosten voor deze trip bedragen 69 euro per persoon. Hierin zijn het busvervoer en de kaarten (korte zijde) voor de wedstrijd inclusief. Er zijn minimaal 30 personen nodig om deze geweldige voetbaltrip door te laten gaan. De reis is voor seizoenkaarthouders/leden van de supportersvereniging + 1 introducé.
Opgeven kan via info@proexcelsior.nl De betaling dient in 1x over gemaakt te worden op het banknummer van de supportersvereniging. Informatie hierover krijgt u bij de bevestiging