Nieuw: halfjaar lidmaatschap voor 6 euro

 

De tweede seizoenshelft gaat weer van start en daarmee ontwaakt ook SV Pro Excelsior weer uit zijn winterslaap. We pakken dit jaar groots uit met veel evenementen en een nieuwe opzet voor ons magazine. Ben je nog geen lid van Pro Excelsior? Dan kun je voor slechts 6 euro tot het einde van dit seizoen lid worden (*).

Voor het lidmaatschap krijg je veel terug. Zo organiseren we in de komende maanden onder meer een forumavond, voetbalquiz en een verrassingsavond. Aan het einde van het seizoen organiseren we niet alleen de jaarlijkse supportersbarbecue, maar keert ook het supporterstoernooi weer terug!

Ook krijg je als lid het nieuwste Pro Excelsior magazine. De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met een nieuwe opzet van het magazine. Het magazine krijgt voortaan een tweejaarlijkse uitgave met nieuwe verhalen. Denk daarbij aan interviews met spelers en staf en historische verhalen over Excelsior.

Lid worden kan door het formulier op deze pagina in te vullen. Het verschuldigde bedrag van 6euro kan worden overgemaakt op NL66RABO0385856040 t.n.v. Pro Excelsior. Wij verzoeken je om bij de omschrijving je adres te vermelden.

* Het halfjaar lidmaatschap is geldig tot het einde van het seizoen 2022-2023. Je ontvangt vanzelf bericht over het verlengen van het lidmaatschap voor het nieuwe seizoen.