Officiële opening fanplein zaterdag 4 november

 

Achter de Robin van Persie tribune hebben we sinds de start van dit seizoen een Fanplein. Dit plein is nu helemaal ingericht en de officiële opening is op zaterdag 4 november voor aanvang van onze thuiswedstrijd tegen Roda JC Kerkrade.

Eten, drinken, merchandise en kans op mooie prijzen
Naast de food & drink stands en de merchandise stand van Excelsior is er op zaterdag 4 november live muziek op het Fanplein. Ook maken bezoekers kans op mooie prijzen. Koop je een broodje in onze food stand, dan krijg je een lootje. Daarmee maak je onder meer kans op official merchandise van Excelsior, kaarten voor de thuiswedstrijd tegen PSV, de speciale decemberkaart (voor de 3 thuisduels in december) en andere fraaie prijzen. Na afloop van de wedstrijd kun je zien of je in de prijzen bent gevallen en de prijzen ophalen naast de drinkcontainer op het Fanplein.

Officiële opening
Het Fanplein is op zaterdag 4 november vanaf 18.00 uur geopend. De officiële opening wordt om 18.30 uur verricht door commercieel directeur Wouter Gudde van Excelsior Rotterdam en directeur Rob Tromp van CARU Containers, dat een belangrijke bijdrage had in de totstandkoming van het Fanplein door het leveren van de containers. Op het plein kunnen supporters zich voor thuisduels voorbereiden op de wedstrijd. De aftrap van het duel tegen Roda JC Kerkrade is om 19.45 uur. Het stadion gaat altijd een uur voor de aftrap open, het Fanplein is drie kwartier daarvoor al geopend.

Supportersmaaltijd
Uiteraard kun je voor de wedstrijd tegen Roda JC ook weer genieten van een diner in het supportershome. Op het menu staat die avond nasi met saté. Het supportershome is vanaf 17.30 uur geopend en bereikbaar vanaf het Fanplein. Wil je mee eten? De kosten voor dit menu bedragen 11,50 euro p.p. (inclusief 1 drankje). Van dit bedrag gaat 1 euro naar de supportersvereniging voor sfeeracties in het stadion. Aanmelden voor het supportersdiner kan via info@excelsiorhospitality.nl.