Ook Pro Excelsior op fanplein bij kick-off seizoen

 

Je kan tijdens de kick-off van het nieuwe seizoen op het fanplein ook terecht bij Supportersvereniging Pro Excelsior. Bij onze stand maken leden kans om twee tickets te winnen voor een uitwedstrijd. Dit doe je door de uitslag van de wedstrijd tegen Jong FC Utrecht te voorspellen, inclusief de eerste doelpuntenmaker en eerste speler met een gele kaart op zijn naam. We geven in totaal drie keer twee tickets weg.

Daarnaast kan je bij ons terecht voor merchandise van de supportersvereniging. Nieuwe Excelsior-sleutelhangers voor slechts 2,50 euro, de enige echte SV-sjaal voor 15 euro of de cd Kralingse Trots van Henk-Jan Tangenberg voor 6 euro.

Tot slot kan je zaterdag ook bij ons terecht als je de supportersvereniging dit seizoen wilt steunen. Dit kan door vriend te worden van Pro Excelsior, voor slechts 5 euro, of door je aan te sluiten bij de Club van 50 voor 50 euro. Met de opbrengsten hiervan verzorgen we sfeeracties en kunnen we evenementen organiseren voor de leden van Pro Excelsior.

De Club van 50 heeft vanaf dit seizoen een nieuwe insteek: je krijgt meer dan alleen een vast bordje in het supportershome als je je hierbij aansluit. We organiseren aan het einde van het seizoen ook een exclusief evenement voor de Club van 50 en bij de afsluitende supportersbarbecue geniet je extra voordelen.

Het fanplein is zaterdag open vanaf 16:00 uur, de eerste competitiewedstrijd begint om 19:45 uur. Tot zaterdag!

Foto Peter Lous/Soccrates