Open dag Excelsior op woensdag 29 augustus

 

De open dag van SBV Excelsior vindt dit jaar plaats op woensdag 29 augustus. Tussen 14.00 en 16.00 uur zet de club de deuren van Stadion Woudestein weer open zodat iedereen kan kennismaken met de selectie voor het komende seizoen.
Tijdens de gratis toegankelijke open dag zijn er diverse activiteiten op het hoofdveld van Stadion Woudestein. Na het voorstellen van de selectie en staf voor het komende seizoen worden alle aanwezigen uitgenodigd om op het hoofdveld deel te nemen aan verschillende activiteiten. De selectiespelers bevinden zich tijdens dit sportieve programma op het veld, onder meer om met de aanwezige fans op de foto te gaan en om handtekening uit te delen.
Vanaf 11.00 uur in de ochtend vindt op de velden van de jeugdafdeling al de Schoolbattle plaats. De samenwerkingsscholen van Stichting Excelsior4All nemen het op sportieve wijze tegen elkaar op. De uiteindelijke winnaar van de Schoolbattle wordt ’s middags in het stadion gehuldigd. Naast alle samenwerkingsscholen worden ook alle amateurpartners van Excelsior uitgenodigd voor de open dag van Excelsior en hopen we natuurlijk op zo veel mogelijk belangstelling.
Tijdens de open dag staan in het stadion diverse standjes opgesteld, waaronder van Kidsclub De Woudies, onze hoofdsponsor DSW Zorgverzekeraar en de Supportersvereniging Pro Excelsior. Laatstgenoemde verzorgt namens SBV Excelsior de verkoop van merchandise, waaronder het nieuwe witte uitshirt met roodzwarte baan, waarin de Kralingers komend seizoen gaan spelen. Tevens is het mogelijk om tijdens de open dag nog een seizoenkaart te bestellen en/of om losse tickets te kopen voor de eerstvolgende thuiswedstrijden.
De poorten van Stadion Woudestein gaan op woensdag 29 augustus om 13.30 uur open. Het programma begint om 14.00 uur.