Open dag Excelsior op woensdag 31 augustus

 

Excelsior zet de deuren van Stadion Woudestein op woensdagmiddag 31 augustus wagenwijd open voor de jaarlijkse open dag. Naast het traditionele voorstellen van spelers en technische staf, zijn er allerlei activiteiten in en rond het stadion.
Om 12.00 uur start de Schoolbattle, een voetbaltoernooi waarin de basisschoolpartners van Excelsior strijden om een wisselbokaal. Deze Schoolbattle, die wordt afgewerkt op de kunstgrasvelden van Excelsior, duurt tot 13.30 uur. De prijsuitreiking van de Schoolbattle is om 13.45 uur.
Op het parkeerterrein van Stadion Woudestein is vanaf 14.00 uur van alles te beleven. Dan start ook het programma in het stadion. Eerst worden de selectiespelers en leden van de technische staf voorgesteld aan het publiek en daarna starten de activiteiten op het veld. De jeugd kan deelnemen aan allerlei sportieve activiteiten van de Excelsior Experience, terwijl spelers en trainers rondlopen om met supporters op de foto te gaan of om handtekeningen uit te delen.
Uiteraard is onze mascotte Woutje Stein aanwezig en heeft de supportersvereniging een fanstand waar de nieuwe Excelsior-shirts kunnen worden gekocht evenals andere fanartikelen. Via de administratie van Excelsior kan nog een seizoenkaart worden aangeschaft en zijn tickets te koop voor de komende thuiswedstrijden.
De open dag duurt tot 16.00 uur en de toegang is uiteraard gratis.