Pro Excelsior Magazine verschijnt op 6 maart

 

Het derde Pro Excelsior Magazine van dit seizoen verschijnt op vrijdag 6 maart. Alle leden van de supportersvereniging kunnen het magazine vrijdag ophalen in het supportershome. Het bestuur is daar voor en na de wedstrijd tegen MVV Maastricht achterin te vinden ter hoogte van de verhoging. Het supportershome is ook toegankelijk met een kaart voor de ALB-tribune.

Lukt het je niet om het magazine vrijdag af te halen? Dan kan je het magazine ook tijdens de eerstvolgende thuiswedstrijd op 20 maart ophalen. We kunnen ook een exemplaar voor je klaarleggen bij de administratie van Excelsior, of een digitaal exemplaar naar je toesturen. Als je dit wilt, kan je dat aan ons laten weten door een e-mail te sturen naar info@proexcelsior.nl.

Hansie Hansie
Voormalig Pro Excelsior-columnist Hansie Hansie heeft daarnaast zeven zoetzure seizoenen Excelsiorcolumns verzameld in Scoren is niet moeilijk… als je Makkie heet. Dit meesterwerk is vrijdag voor 15 euro in het supportershome te koop bij het bestuur van Pro Excelsior.

Door en voor supporters
Het Pro Excelsior Magazine wordt geschreven door supporters van Excelsior wordt vier keer per seizoen verspreid. In de derde editie van dit seizoen is onder meer het volgende te lezen:

  • Hoe is Dijkhuizen ,,Diekhuuzen” geworden?
  • Elf vragen aan jeugdtrainer Marco van Lochem
  • Excelsiors horrorwinter 2019-2020
  • Terug naar 1978: het gevecht tegen een bijna lege accu