Pro Excelsior nieuwsbrief 1

 

Bussen naar Telstar en FC Den Bosch
Het seizoen is begonnen. De eerste punten zijn binnen en de eerste bus naar een uitwedstrijd heeft gereden. Ook komende vrijdag rijdt er een bus van de supporters-vereniging naar de uitwedstrijd tegen Telstar. Er is nog plek in deze bus. Opgeven kan via proexcelsior@hotmail.com. Leden betalen 20 euro, niet leden 5 euro meer. Tevens is het al mogelijk om op te geven voor de bus naar de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch op vrijdag 14 september. Ook hiervoor zijn de prijzen 20 en 25 euro.

Contributie 2012-2013
Een groot aantal leden van de supportersvereniging heeft de contributie voor dit nieuwe seizoen inmiddels voldaan. Wie dit nog niet heeft gedaan, kan dit rond de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven doen in de fanshop in het supportershome of het bedrag overmaken op onze bankrekening 385856040 ten name van SV Pro Excelsior in Ridderkerk. Het lidmaatschap geeft onder meer 5 euro korting op busreizen naar uitwedstrijden en 10 procent korting bij de aanschaf van fanartikelen in de fanshop van de supportersvereniging. Tevens is het nog mogelijk een blokje te kopen op de pagina Vrienden van Pro Excelsior. Kosten 5 euro. Mail de gewenste tekst naar: excelsiordennis@gmail.com.

Pro Excelsior Magazine
Het eerste magazine van dit seizoen verschijnt in september. Mocht u een bijdrage willen leveren aan het magazine in de vorm een artikel dan kunt u dit insturen via proexcelsior@hotmail.com. Ook leuke (vakantie)foto’s die verband houden met Excelsior zijn welkom via dit e-mailadres.

De Club van 50 van Pro Excelsior
Supporters en andere belangstellenden kunnen voor een bedrag van 50 euro lid worden en ondersteunen Pro Excelsior hier financieel mee om meer sfeeracties en andere evenementen in het stadion te organiseren. In ruil voor het lidmaatschap van deze club plaatsen wij een naambordje boven de ingang van het supportershome en komt er een vermelding in het magazine en op de website www.proexcelsior.nl te staan. Mocht u interesse hebben om lid te worden, stuur dan een mail naar proexcelsior@hotmail.com of spreek het bestuur van de SV of Leo Kooijman aan.

Via www.proexcelsior.nl kunt u het laatste Excelsior nieuws volgen, en foto’s en sfeerfilmpjes van de wedstrijden bekijken. Volg ons ook op Twitter via @proexcelsior.

Wedstrijdprogramma Excelsior

Vrijdag 24 augustus, 20.00 uur
Telstar – Excelsior

Maandag 3 september, 20.00 uur
Excelsior – Fortuna Sittard

Vrijdag 14 september, 20.00 uur
FC Den Bosch – Excelsior

Vrijdag 21 september, 20.00 uur
Excelsior – FC Eindhoven

Zondag 30 septenber, 14.30 uur
MVV – Excelsior

Wedstrijdtickets zijn te koop via de administratie van Stadion Woudestein en via de website www.excelsiortickets.nl.