Pro Excelsior Nieuwsbrief 4

 

Excelsior – NAC Breda
Nadat het duel zaterdag was afgelast, wordt de wedstrijd tussen Excelsior en NAC Breda vanavond ingehaald. Aanvang van dit duel is 20.00 uur. Er zijn nog kaarten te koop. De kassa’s van Stadion Woudestein gaan anderhalf uur voor de wedstrijd open.

Feyenoord – Excelsior
Excelsior speelt zondag 12 december de uitwedstrijd in de Kuip tegen Feyenoord. Losse kaarten voor dit duel kosten 27,50 euro en zijn te koop via de administratie van Excelsior.
Voor leden laat de supportersvereniging Pro Excelsior zondag een bus rijden naar de Kuip. Kosten 24 euro. Opgeven vanavond in de fanshop of via e-mail proexcelsior@hotmail.com. Vertrek zondag om 13.30 uur vanaf Woudestein.
Supporters die zich hebben ingeschreven, worden verzocht het bedrag over te maken op onze bankrekening 3858.56.040 (Rabobank Ridderkerk) t.a.v. Supportersvereniging Pro Excelsior.

Kerstbingo op 17 december
De supportersvereniging Pro Excelsior organiseert op vrijdag 17 december een kerstbingo. Plaats van handeling is het supportershome en de aanvang is 19.30 uur. De avond is alleen toegankelijk voor leden van de supportersvereniging en Excelsior seizoenkaarthouders. Inschrijfgeld bedraagt 5 euro voor alleen de bingo en 10 euro inclusief maaltijd. De start van de bingo is om 19.30 uur, inloop vanaf 18.15 uur. Aanmelden kan via proexcelsior@hotmail.com.

Verkoop in de fanshop
Ook voor de kerstdagen kunt u de mooiste cadeaus weer vinden in de fanshop van Pro Excelsior. Wedstrijdshirts, sjaals, ijsmutsen (welkom in deze koude tijden), maar ook USB-sticks, slabbetjes en paraplu’s zijn te vinden in de fanshop in het supporters-home. Geopend rond thuiswedstrijden. Doordeweeks zijn artikelen tevens te koop via de administratie van Excelsior of via de website www.sbvexcelsior.nl.
Rond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen op 18 december zal de supportersvereniging ook merchandising verkopen in de Businessruimte van Stadion Woudestein.

Nieuwe Excelsior Megavlag
Met hulp van een aantal bedrijven is het eindelijk gelukt om een nieuwe megavlag aan te schaffen. Dit nieuwe megadoek wordt vanavond voor de thuiswedstrijd tegen NAC Breda onthuld op de Robin van Persie tribune.
De nieuwe megavlag is mogelijk gemaakt dankzij de steun van de volgende bedrijven: DSW Zorgverzekeraar, Business Club Excelsior, Maasmond, N-secure en Vi-Jas Beheer.

Via www.proexcelsior.nl kunt u altijd het laatste Excelsior nieuws volgen, alsmede foto’s en sfeerfilmpjes van de wedstrijden.

Wedstrijdprogramma Excelsior
Zondag 12-12, 14.30 uur
Feyenoord – Excelsior

Zaterdag 18-12, 19.45 uur
Excelsior – FC Groningen

Zondag 23-1, 14.30 uur
Roda JC – Excelsior